Diensten

Financiële administratie

Denkt u aan het uitbesteden van uw financiële administratie? Dan bent u bij AVZ Administraties aan het juiste adres. Met ons financiële administratie pakket verzorgen wij de complete administratie voor u en creëren waar mogelijk optimaal belastingvoordeel. Wij communiceren namens u naar de verschillende instanties zoals de Belastingdienst, KvK en banken.

Lees meer op de pagina Financiële administratie
 

Salarisadministratie

AVZ Administraties helpt u graag met uw salarisadministratie. Wij verzorgen zaken als de periodieke salarisstroken en de aangifte loonheffingen. Tevens adviseren wij u op het gebied van het toepassen van CAO afspraken, pensioenregelingen en verzekering tegen arbeidsongeschiktheid.

Lees meer op de pagina Salarisadministratie
 
 

Belastingadvies

Het optimaal toepassen van belastingen en regels is een vak apart. Soms zijn belastingen complex of onbekend terwijl door een slimme inzet ervan juist goede voordelen zijn te behalen. Bent u op zoek naar professioneel belastingadvies, vraag het dan aan AVZ Administraties. Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor u in om u van gedegen advies te voorzien.

Lees meer op de pagina Belastingadvies

 

Online boekhouden

AVZ Administraties biedt de mogelijkheid aan voor online boekhouden. Zo kunt u overal en altijd uw boekhouding bijhouden. Wij werken met het boekhoudpakket van YOB. Werkt u reeds met een ander pakket zoals Exact, Mamut en dergelijke dan kunnen wij uw administratie inlezen, controleren en/of verder voor u verwerken.

Lees meer op de pagina Online boekhouden

 

Financiële diensten voor elke ondernemersvorm

Wilt u meer weten over de inhoud van onze diensten voor uw ondernemersvorm ?
Lees dan meer via de onderstaande link die voor u van toepassing is.

Startende ondernemers – Diensten
ZZP – Diensten
VoF – Diensten
Eenmanszaak – Diensten
BV – Diensten
Vereniging van Eigenaren – Diensten

Tarieven

De uurtarieven die wij hanteren beginnen bij € 35 per uur voor een eenvoudige administratie tot maximaal € 85 euro per uur voor complexere werkzaamheden.
Vraag ons naar de tarieven en mogelijkheden voor de dienst van uw keuze.