Partners van AVZ Administraties

Om onze klanten te bedienen met optimale flexibiliteit, zijn wij samenwerkingen aangegaan met partners die onze dienstverlening versterken.

Wij werken met partners op het gebied van online boekhouden zodat onze klanten op efficiënte wijze de boekhouding kunnen bijhouden. Ook voor online salarisadministratie hebben wij een goede partner gevonden. Tevens bieden wij binnenkort een ondernemersportaal aan. Hiermee zorgen wij ervoor dat klanten 24/7 inzage hebben
in hun financiële administratie.

AVZ Administraties werkt tevens intensief samen met accountantskantoren, financieel adviseurs, pensioenadviseurs, IT specialisten en assurantietussenpersonen. Ook hebben wij juristen en notariskantoren in ons netwerk om onze allround dienstverlening te completeren.

Partner voor online boekhouden – YOB

Online boekhouden is het vastleggen van het heden. Teleboekhouden is de toekomst: ondernemen met actuele en transparante gegevens en het gemak van online boekhouden. Daarom heeft AVZ Administraties gekozen om partner te zijn van YOB. Deze samenwerking stelt u in staat om samen met AVZ Administraties een professioneel financieel beleid te kunnen voeren dat met de tijd meegaat.

U kunt er met online boekhouden voor kiezen om zelf de boehouding te doen. U kunt dan de totale boekhouding doen of alleen de verkoopfacturen maken en inboeken. Een andere optie is dat AVZ de boekhouding verzorgt. In dat geval kijkt u via een YOB login mee naar welke administratieve handelingen wij voor u verrichten.
Lees meer over online boekhouden.

www.yob.nl

Partner voor financiële administratie – Accountview

Met de online-oplossing van AccountView verzorgt AVZ uw financiële administratie.

AVZ Administraties gebruikt de speciale accountancy tools van Accountview om de benodigde zaken in de administratie in te lezen, aan te vullen en te verwerken.

software.nl.visma.com

Partner voor jaarrekeningen – Infine

Infine Software ontwikkelt producten die zijn gericht op het opstellen van financiële rapportages. AVZ Administraties maakt gebruik van Infine voor het maken van jaarrekeningen voor onze klanten.

www.infine.nl

Partner voor salarisadministratie – Unit4

Met de Payroll-omgeving van UNIT4 verzorgen wij de salarisverwerking en uitbetaling voor onze klanten. Unit4 is een bewezen en betrouwbaar systeem dat breed inzetbaar is en altijd innoveert om op nog efficiëntere wijze te ondersteunen bij de salarisadministratie.

www.unit4.nl