BV’s

Het oprichten van een BV heeft een aantal voordelen. Het mogelijk om met aandeelhouders te werken die financieel bijdragen aan het kapitaal van de onderneming en een adviserende rol kunnen spelen.

De BV kent ook een beperkte aansprakelijkheid. Die blijft beperkt tot aan de vennootschap, mits de aandeelhouders aan de wettelijke eisen blijven voldoen. Een van de eisen is bijvoorbeeld dat de jaarrekening gepubliceerd dient te worden bij de Kamer van Koophandel (KvK). Tevens is salarisadministratie verplicht. De directeur van de BV dient namelijk salaris uitbetaald te krijgen.
 
 

AVZ Administraties adviseert en begeleidt betrokken partijen in de BV

Er zijn voor BV’s meer wettelijke regels van toepassing dan voor andere ondernemersvormen. Daarom is het uitbesteden van de administratie voor BV’s geen overbodige luxe. AVZ Administraties adviseert en begeleidt de betrokken partijen in de BV met diverse diensten.

BV – Diensten:

Indien u ervoor kiest uw administratie aan ons uit te besteden dan zorgen wij dat alle benodigde werkzaamheden worden verricht. Hierbij kunt u denken aan zaken als:

  • Opstellen van notulen
  • Opstellen en publiceren jaarrekening KvK
  • Uitgifte Vennootschapsbelasting
  • Salarisverwerking voor Directeur – aandeelhouder
  • Communiceren met diverse instanties zoals de Belastingdienst en KvK

AVZ Administraties houdt u regelmatig op de hoogte van nieuws en veranderingen voor BV’s. Wilt u ook op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Zoekt u een deskundige administrateur voor uw BV?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT