Besloten vennootschap

Er zijn voor BV’s meer wettelijke regels van toepassing dan voor andere ondernemersvormen. Daarom is het uitbesteden van de administratie voor BV’s geen overbodige luxe.

Het oprichten van een BV heeft een aantal voordelen. Het is mogelijk om met aandeelhouders te werken die financieel bijdragen aan het kapitaal van de onderneming en een adviserende rol kunnen spelen.

De BV kent ook een beperkte aansprakelijkheid. Die blijft beperkt tot aan de vennootschap, mits de aandeelhouders aan de wettelijke eisen blijven voldoen. Een van de eisen is bijvoorbeeld dat de jaarrekening gepubliceerd dient te worden bij de Kamer van Koophandel (KvK). Tevens is salarisadministratie verplicht. De directeur van de BV dient namelijk salaris uitbetaald te krijgen.

AVZ Administraties adviseert en begeleidt betrokken partijen in de BV

Er zijn voor BV’s meer wettelijke regels van toepassing dan voor andere ondernemersvormen. Daarom is het uitbesteden van de administratie voor BV’s geen overbodige luxe. AVZ Administraties adviseert en begeleidt de betrokken partijen in de BV met diverse diensten.

BV – Diensten:

Indien u ervoor kiest uw administratie aan ons uit te besteden dan zorgen wij dat alle benodigde werkzaamheden worden verricht. Hierbij kunt u denken aan zaken als:

Opstarten en inrichten van de financiële administratie voor uw bedrijf

Verwerken van de administratie

Samenstellen en digitaal verzenden van de aangifte omzetbelasting

Periodiek rapporteren van uw financiële situatie en prestaties

Opstellen jaarrekening conform de wettelijke richtlijnen

Verzorgen van de aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting

Samenstellen van tussentijdse cijfers, budgetten, begrotingen en andere financiële analyses

Zoekt u een deskundige administrateur voor uw BV?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen