Startende ondernemers

AVZ Administraties begeleidt startende ondernemers daarom graag op hun weg naar het ondernemerschap.

Het idee om uw eigen bedrijf te starten heeft serieuze vormen aangenomen.
Na het maken van concrete plannen wordt uw onderneming een feit door de registratie bij de Kamer van Koophandel. U bent daarmee toegetreden tot de groep creatieve en ambitieuze startende ondernemers. En nog belangrijker: U bent er helemaal klaar voor om uw klanten te gaan bedienen!

Uitleg over de financiële en administratieve kant van het ondernemen

Als u gaat starten is uw product of dienst natuurlijk erg belangrijk. Het is echter minstens zo belangrijk om u van te voren te laten informeren over de financiële en administratieve kant van het ondernemen. AVZ Administraties begeleidt startende ondernemers daarom graag op hun weg naar het ondernemerschap.

Kosteloos intakegesprek

Tijdens een kosteloos intakegesprek geven wij uitleg over zaken als het aanvragen van een BTW nummer en belastingvoordeel voor starters. Tevens leggen wij uit in welke situaties een VAR verklaring benodigd is en hoeveel uur u per jaar werkzaam moet zijn in de onderneming volgens de Belastingdienst. Daarnaast wordt u geïnformeerd over wat het bijhouden van een financiële administratie voor startende ondernemers precies inhoudt. Wij helpen u ook bij de keuze voor de juiste ondernemingsvorm.

Belastingvoordeel voor starters

Vaak wordt onderschat hoeveel tijd er in een goede administratie gaat zitten.
Tijd die u bijvoorbeeld beter kunt besteden aan het vinden van nieuwe klanten.
Een overweging waard om uw administratie onder te brengen bij AVZ Administraties. Naast tijdswinst heeft u dan ook de zekerheid dat de regelingen voor startende ondernemers worden toegepast voor optimaal voordeel. Voor starters met personeel verzorgen wij tevens de salarisadministratie en adviseren wij op het gebied van regelgeving bij het aannemen van personeel.

Startende ondernemers – Diensten:

AVZ verzorgt dagelijks de administratie voor startende ondernemers in allerlei segmenten. Bent u op zoek naar een betrouwbaar kantoor die uw administratie tot in de puntjes verzorgt? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een kosteloos intakegesprek!

Contact opnemen