ZZP'ers

Als Zelfstandige Zonder Personeel moet u flexibel kunnen zijn en tegelijkertijd efficiënt met uw tijd omgaan. Dan is online boekhouden een mogelijkheid bij uitstek.

Als ZZP’er bent u er inmiddels misschien al achtergekomen dat het bijhouden van de financiële administratie aardig wat van u vraagt. AVZ administraties begrijpt dat financiële administratie eigenlijk een noodzakelijk en tijdrovend bijproduct voor u is. Daarom helpen wij u graag met uw administratie zodat u zich kunt richten op uw andere zakelijke prioriteiten. Wij zorgen ervoor dat uw administratie op een juiste manier wordt verwerkt en tijdig wordt aangeboden aan de Belastingdienst.

Hebt u uw financiële administratie nog niet uitbesteed, of bent u op zoek naar een ander administratiekantoor? Dan zetten wij graag uiteen wat uitbesteding aan AVZ Administraties u oplevert in tijd, kosten en expertise.

Online boekhouden ZZP

Als Zelfstandige Zonder Personeel moet u flexibel kunnen zijn en tegelijkertijd efficiënt met uw tijd omgaan. Dan is online boekhouden een mogelijkheid bij uitstek. U kunt waar en wanneer u wilt altijd uw online boekhouding bijhouden. Dus ook op uw laptop, tablet of Smartphone.
Lees meer over online boekhouden.

ZZP – Diensten:

Financieel advies ZZP

Desgewenst voorzien wij u tijdens het ondernemerschap van financieel advies dat meegroeit met uw situatie. Zo kunnen wij u helpen met het bepalen van een uurtarief. Ook kunnen wij een ZZP groeiplan opstellen en u adviseren als u overweegt om toch personeel aan te gaan nemen.
Wij informeren onze ZZP klanten regelmatig middels onze nieuwsbrieven over zaken die voor hen belangrijk zijn als het gaat om belastingen en de administratie. U kunt zich hier inschrijven voor de gratis nieuwsbrief om ook op de hoogte te blijven.

Wilt u weten wat AVZ Administratie voor u kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen