"Online boekhouden geeft u de mogelijkheid om waar en wanneer u maar wilt uw boekhouding bij te houden en in te zien. Gemak en efficiënte staan daarbij voorop."

- Arjan van Mil – directeur

AVZ Administraties biedt haar klanten de mogelijkheid voor online boekhouden aan met het boekhoudpakket YOB. Hiervoor kunt u inloggen via de website van AVZ Administraties. Na het invoeren van de voor u specifieke inloggegevens kunt u meteen met uw eigen boekhouding aan de slag.

Verschillende online mogelijkheden

U kunt er met online boekhouden voor kiezen om de volledige boehouding zelf te doen. AVZ Administraties heeft daarbij een controlerende functie. Een andere optie is dat u alleen de verkoopfacturen maakt en inboekt. Wij nemen dan de rest van de boekhouding voor onze rekening. Het is tevens een mogelijkheid om de totale online boekhouding door ons te laten verzorgen. In dat geval kijkt u via uw specifieke YOB login mee naar de administratieve handelingen die wij voor u verrichten.

Accurate online boekhouding wanneer u het wenst

Welke optie u ook kiest: met online boekhouden via AVZ Administraties is uw boekhouding altijd accuraat en gecontroleerd. Er wordt tevens optimaal rekening gehouden met uw tijdsindeling en wensen. U kunt te allen tijde uw administratie inzien en daarmee inzicht in uw bedrijfsvoering houden.

Inlezen van andere boekhoudpakketten

Heeft u al gekozen voor een ander online boekhoudpakket? Dan kunt u uw boekhouding gewoon bij ons onderbrengen. Wij verwerken de administratie in het financiële softwarepakket Accountview. Middels Accountview kunnen wij de gegevens van andere pakketten meestal naadloos inlezen. Ons programma leest de boekhouding in van o.a. Exact, Unit4, Mammut, Intramed en Davilex. Desgewenst kunnen wij u adviseren over de eventuele aanschaf van een boekhoudprogramma.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor online boekhouden? Klik dan op onderstaande contact button.

Contact opnemen