Over AVZ

"AVZ Administraties heeft een mooie klantenkring opgebouwd. Dagelijks verzorgen wij de administratie voor meer dan 700 bedrijven en instellingen door heel Nederland. Daar zijn wij trots op!"
Header imageArrow
AVZ maakt administratie menselijk en dat komt door onze eigen mensen. Het is net als met voetbal, je hebt een team nodig om te scoren. Onze aanvoerders zijn André en Arjan. Twee mannen die met beide benen diep in de administratieve grond staan. Zij gingen in 2018 binnen AVZ van werknemer naar werkgever en kennen het bedrijf daardoor van binnen én van buiten. Anton van Zuidam, de oprichter van AVZ, droeg het AVZ dna aan hen over en is sindsdien van waarde binnen zijn adviserende rol. Bij overname van de dagelijkse leiding door André en Arjan bleef wat AVZ onderscheidend maakt en kwam er ruimte om nog meer aandacht te geven en een nieuwe weg in te slaan.

Met 25 jaar ervaring op zak houden zij het team én de klanten in balans. Bij AVZ spreken we allemaal dezelfde taal, maar iedereen is anders en mag dat ook zijn.

Dit is wat we beloven

Wij helpen onze klanten om overzicht te creëren voor zichzelf. Word je al zenuwachtig als je naar een bonnetje kijkt? Dan zetten we een stap extra om te zorgen dat jij als ondernemer juist thuis in die administratie wordt. Het thuis zijn in je administratie is voor ons een doel op zich, daarom zeggen we ook niet vaak ‘nee’ als onze klant iets van ons vraagt. Wij als AVZ leren elk hoekje en gaatje van jouw bedrijf kennen om te wéten wat daarvoor nodig is. Dit doen we door de juiste man of vrouw op jouw zaak te zetten.

Dit is wat we doen

Bij ons mag je nog met een map onder je arm binnenlopen, niet alles hoeft digitaal. Het mag natuurlijk wel. AVZ neemt de kopzorgen over salarissen, loonstroken en financiën uit handen, maar denkt ook vooruit. Welke wetten wijzigen? Zijn er subsidies om aan te vragen? Wat is er nodig om jouw bedrijf financieel gezond te houden? AVZ zorgt dat er een antwoord komt op jouw vraagstuk of probleem. Wij zijn niet alleen thuis in administraties, maar ook in oplossingen. Jouw zaken moeten kloppen en daar zorgen wij voor.

Bij AVZ hebben mensen iets voor
elkaar én voor het bedrijf over.

Ons team

André de Graaf
Arjan van Mil
Anton van Zuidam
Hilde Bouwhuis
Bryan Makhanlal
Wilco van Staalduine
Marilyn Bonnet
Jaap van Baren
Marieke van Zanten
Anita Paap
Nico Vermeer
Emad el Newehy
Marco Hoogenraad
Leo Groenewegen
Michelle Keus
Judith Elemans
Sebastiaan Jongstra
Sultan Ahmed
Hanjo Wenting
Marijke Rust
Amrish Rama

Bij ons ben je een mens met
een bedrijf, geen nummer

Onze diensten

Financiële administratie

Wij helpen onze klanten om overzicht te creëren en zetten een stap extra om te zorgen dat jij als ondernemer thuis in jouw administratie wordt. Wij zijn niet alleen thuis in administraties, maar ook in oplossingen. Jouw zaken moeten kloppen en daar zorgen wij voor.

Salaris administratie

Laat ons jouw salarisadministratie opzetten en jouw kopzorgen over loonstroken en pensioenregelingen uit handen nemen. We leren elk hoekje en gaatje van jouw bedrijf kennen om te weten wat daarvoor nodig is. Dit doen we door de juiste man of vrouw op jouw zaak te zetten.

Belasting advies

Wat is er nodig om jouw bedrijf financieel gezond te houden? AVZ zorgt dat er een antwoord komt op jouw vraagstuk. We zetten onze actuele kennis om naar fiscaal voordeel voor jouw bedrijf. Nu en in de toekomst.

Online boekhouden

Ons online boekhoudpakket maakt het bijhouden van jouw administratie toegankelijk en inzichtelijk. We kunnen je hierbij ondersteunen of volledig ontzorgen. Ontdek welke vorm bij jou past.

Wat wij doen is heel gewoon, maar kan voor een ander het verschil maken

Startende Ondernemer

AVZ begeleidt startende ondernemers graag op hun weg naar het ondernemerschap. Voordat je start maken we samen de balans op. Het resultaat? Een sterk fundament om vanuit te groeien en tijd over zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

ZZP / Eenmanszaak

Voor een zelfstandige zonder personeel is administratie een tijdrovend proces. We nemen jouw zorgen uit handen en sturen tijdig bij door de inzet van ons online boekhoudprogramma.

V.O.F.

Je bent eigenaar van een V.O.F. Ondernemen betekent voor jou samen. Laat ons je adviseren en zorgen uit handen nemen over vennootschapscontracten en aansprakelijkheid.

B.V.

Er zijn voor BV’s meer wettelijke regels van toepassing dan voor andere ondernemers vormen. Daarom is het uitbesteden van de administratie voor jouw B.V. geen overbodige luxe. Wij adviseren en begeleiden de betrokken partijen in jouw B.V. vanuit onze betrokkenheid en jarenlange expertise.
Bedankt voor uw bericht. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets niet helemaal goed. Vul a.u.b. alle verplichte velden in.