Startende ondernemer

AVZ begeleidt startende ondernemers graag op hun weg naar het ondernemerschap. Voordat je start maken we samen de balans op. Het resultaat? Een sterk fundament om vanuit te groeien en tijd over zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Header imageArrow

Als startende ondernemer helpen we je graag op weg naar het ondernemerschap

Het thuis zijn in je administratie is voor ons een doel op zich, daarom zeggen we ook niet vaak ‘nee’ als je  iets van ons vraagt. Wij als AVZ leren elk hoekje en gaatje van jouw bedrijf kennen om te wéten wat daarvoor nodig is. Dit doen we door de juiste man of vrouw op jouw zaak te zetten. Met deze stappen helpen we je op weg:

Uitleg over de financiële en administratieve kant van ondernemen

Laat je door ons informeren over de financiële en administratieve kant van ondernemen.

Een kosteloos kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek leren we jou en je bedrijf graag kennen en geven we uitleg over zaken als het aanvragen van een BTW nummer en belastingvoordeel voor starters. Ook bespreken we in welke situaties een VAR verklaring benodigd is en hoeveel uur je per jaar werkzaam moet zijn in jouw onderneming volgens de Belastingdienst.

Tot slot nemen we je mee in het bijhouden van een financiële administratie.

Belastingvoordeel voor starters 

Laat ons je thuis voelen in je administratie en onderzoeken waar je fiscaal voordeel behaalt zodat jij tijd over hebt om nieuwe klanten te verbinden aan jouw bedrijf.

Hiermee helpen wij startende ondernemers:

Financiële administratie

Wij helpen onze klanten om overzicht te creëren en zetten een stap extra om te zorgen dat jij als ondernemer thuis in jouw administratie wordt. Wij zijn niet alleen thuis in administraties, maar ook in oplossingen. Jouw zaken moeten kloppen en daar zorgen wij voor.

Salaris administratie

Laat ons jouw salarisadministratie opzetten en jouw kopzorgen over loonstroken en pensioenregelingen uit handen nemen. We leren elk hoekje en gaatje van jouw bedrijf kennen om te weten wat daarvoor nodig is. Dit doen we door de juiste man of vrouw op jouw zaak te zetten.

Belasting advies

Wat is er nodig om jouw bedrijf financieel gezond te houden? AVZ zorgt dat er een antwoord komt op jouw vraagstuk. We zetten onze actuele kennis om naar fiscaal voordeel voor jouw bedrijf. Nu en in de toekomst.

Online boekhouden

Ons online boekhoudpakket maakt het bijhouden van jouw administratie toegankelijk en inzichtelijk. We kunnen je hierbij ondersteunen of volledig ontzorgen. Ontdek welke vorm bij jou past.

Benieuwd hoe we jou op weg helpen? Neem contact met ons op.

Bedankt voor uw bericht. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets niet helemaal goed. Vul a.u.b. alle verplichte velden in.