V.O.F.

Je bent eigenaar van een V.O.F. Ondernemen betekent voor jou samenwerken. Laat ons je adviseren en zorgen uit handen nemen over vennootschapscontracten en aansprakelijkheid.
Header imageArrow

Vennootschap onder Firma

Samen ondernemen is een mooie gedachte waarbij een VOF jou de juiste structuur kan bieden. Meerdere personen kunnen in een VOF met elkaar een bedrijf hebben en daarmee zaken als kennis en geld inbrengen. Maatschappen of praktijken zijn hier voorbeelden van. Ook als man en vrouw samen een zaak runnen kan een VOF een goede constructie zijn.

Als je  kiest om in een VOF te gaan samenwerken, is het belangrijk een vennootschapscontract op te stellen. Hierin worden zaken als inbreng van geld, en afspraken over personeel officieel vastgelegd. Wij adviseren je hier graag over.

In een VOF ben je gezamenlijk aansprakelijk voor schulden binnen de VOF, ongeacht wie de schulden heeft gemaakt. Voor belasting geldt echter dat de belasting over de winst per vennoot apart wordt berekend. Hier gelden dezelfde belastingen en regels als voor ZZP’ers. Wanneer je jouw financiële administratie aan ons uitbesteedt, zorgen wij ervoor dat alle regels correct en in jouw voordeel worden toegepast.

Personeel op de loonlijst? We verzorgen ook jouw loonadministratie.

Hiermee helpen we VOF’s

Financiële administratie

Wij helpen onze klanten om overzicht te creëren en zetten een stap extra om te zorgen dat jij als ondernemer thuis in jouw administratie wordt. Wij zijn niet alleen thuis in administraties, maar ook in oplossingen. Jouw zaken moeten kloppen en daar zorgen wij voor.

Salaris administratie

Laat ons jouw salarisadministratie opzetten en jouw kopzorgen over loonstroken en pensioenregelingen uit handen nemen. We leren elk hoekje en gaatje van jouw bedrijf kennen om te weten wat daarvoor nodig is. Dit doen we door de juiste man of vrouw op jouw zaak te zetten.

Belasting advies

Wat is er nodig om jouw bedrijf financieel gezond te houden? AVZ zorgt dat er een antwoord komt op jouw vraagstuk. We zetten onze actuele kennis om naar fiscaal voordeel voor jouw bedrijf. Nu en in de toekomst.

Online boekhouden

Ons online boekhoudpakket maakt het bijhouden van jouw administratie toegankelijk en inzichtelijk. We kunnen je hierbij ondersteunen of volledig ontzorgen. Ontdek welke vorm bij jou past.

Benieuwd hoe we jou op weg helpen? Neem contact met ons op.

Bedankt voor uw bericht. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets niet helemaal goed. Vul a.u.b. alle verplichte velden in.