B.V.

Er zijn voor BV’s meer wettelijke regels van toepassing dan voor andere ondernemingsvormen. Daarom is het uitbesteden van de administratie voor jouw B.V. geen overbodige luxe. Wij adviseren en begeleiden de betrokken partijen in jouw B.V. vanuit onze betrokkenheid en jarenlange expertise.
Header imageArrow

Besloten Vennootschap

Er zijn voor BV’s meer wettelijke regels van toepassing dan voor andere ondernemingsvormen. Daarom helpen we je graag bij het op orde maken van je administratie. Het oprichten van een BV heeft een aantal voordelen. Het is mogelijk om met aandeelhouders te werken die financieel bijdragen aan het kapitaal van de onderneming en een adviserende rol kunnen spelen.

De BV kent ook een beperkte aansprakelijkheid. Die blijft beperkt tot aan de vennootschap, mits de aandeelhouders aan de wettelijke eisen blijven voldoen. Een van de eisen is bijvoorbeeld dat de jaarrekening gepubliceerd dient te worden bij de Kamer van Koophandel (KvK). Tevens is een salarisadministratie verplicht. De directeur van de BV dient namelijk salaris uitbetaald te krijgen.

Hiermee helpen we B.V.’s

Financiële administratie

Wij helpen onze klanten om overzicht te creëren en zetten een stap extra om te zorgen dat jij als ondernemer thuis in jouw administratie wordt. Wij zijn niet alleen thuis in administraties, maar ook in oplossingen. Jouw zaken moeten kloppen en daar zorgen wij voor.

Salaris administratie

Laat ons jouw salarisadministratie opzetten en jouw kopzorgen over loonstroken en pensioenregelingen uit handen nemen. We leren elk hoekje en gaatje van jouw bedrijf kennen om te weten wat daarvoor nodig is. Dit doen we door de juiste man of vrouw op jouw zaak te zetten.

Belasting advies

Wat is er nodig om jouw bedrijf financieel gezond te houden? AVZ zorgt dat er een antwoord komt op jouw vraagstuk. We zetten onze actuele kennis om naar fiscaal voordeel voor jouw bedrijf. Nu en in de toekomst.

Online boekhouden

Ons online boekhoudpakket maakt het bijhouden van jouw administratie toegankelijk en inzichtelijk. We kunnen je hierbij ondersteunen of volledig ontzorgen. Ontdek welke vorm bij jou past.

Benieuwd hoe we jou op weg helpen? Neem contact met ons op.

Bedankt voor uw bericht. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets niet helemaal goed. Vul a.u.b. alle verplichte velden in.