ZZP/eenmanszaak

Voor een zelfstandige zonder personeel is administratie een tijdrovend proces. We nemen jouw zorgen uit handen en sturen tijdig bij door de inzet van ons online boekhoudprogramma.
Header imageArrow

Bij AVZ denken we graag mee over waar je staat en naartoe gaat. We zorgen dat jouw administratie onder controle is en we tijd voor je uit handen nemen. Ook denken we mee over zaken als uurtarieven en gewenste groei. Zodat je een mooie stip op de horizon hebt staan.

Om jouw administratie flexibel te houden bieden we online boekhouden aan zodat je waar en wanneer je dat wenst inzicht hebt in jouw zaken. Ook vanaf jouw smartphone.

Hiermee helpen wij ZZP'ers en eenmanszaken:

Financiële administratie

Wij helpen onze klanten om overzicht te creëren en zetten een stap extra om te zorgen dat jij als ondernemer thuis in jouw administratie wordt. Wij zijn niet alleen thuis in administraties, maar ook in oplossingen. Jouw zaken moeten kloppen en daar zorgen wij voor.

Salaris administratie

Laat ons jouw salarisadministratie opzetten en jouw kopzorgen over loonstroken en pensioenregelingen uit handen nemen. We leren elk hoekje en gaatje van jouw bedrijf kennen om te weten wat daarvoor nodig is. Dit doen we door de juiste man of vrouw op jouw zaak te zetten.

Belasting advies

Wat is er nodig om jouw bedrijf financieel gezond te houden? AVZ zorgt dat er een antwoord komt op jouw vraagstuk. We zetten onze actuele kennis om naar fiscaal voordeel voor jouw bedrijf. Nu en in de toekomst.

Online boekhouden

Ons online boekhoudpakket maakt het bijhouden van jouw administratie toegankelijk en inzichtelijk. We kunnen je hierbij ondersteunen of volledig ontzorgen. Ontdek welke vorm bij jou past.

Benieuwd hoe we jou op weg helpen? Neem contact met ons op.

Bedankt voor uw bericht. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets niet helemaal goed. Vul a.u.b. alle verplichte velden in.