"U kunt zelf veel uitzoeken als het gaat om salarisadministratie. Maar op het moment dat u de salarisadministratie gaat opzetten, wilt u de zekerheid dat alle onderdelen goed zijn ingericht. Een goede reden om een deskundige partij te vragen om betrouwbaar advies. "

– Marco Hoogenraad - Salarisadviseur

Salarisadministratie advies

AVZ Administraties helpt u graag met gedegen advies, gebaseerd op onze kennis van wettelijke bepalingen en regelgeving als het gaat om salarisadministratie. De onderwerpen waarover u zich kunt laten adviseren zijn bijvoorbeeld het opzetten van een salarisadministratie, het toepassen van CAO afspraken, pensioenregelingen en eventuele verzekering tegen arbeidsongeschiktheid.
Wij horen graag waarin wij u kunnen adviseren en nodigen u uit voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Maak vandaag nog een afspraak!

Salarisadministratie uitbesteden

Naast advisering verzorgt AVZ Administraties de salarisadministratie en alle bijbehorende zaken voor u, bestaande uit:

Wij maken voor het verwerken van uw salarisadministratie gebruik van het softwarepakket van Loket.nl.

Dagelijks verzorgen wij de salarisadministratie voor diverse klanten in verschillende segmenten. De opgedane ervaring zetten wij graag voor u in! Maak een vrijblijvende afspraak om te vernemen wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen