Nieuws

Dam tot Damloop

Header imageArrow

Wij hebben je hulp nodig!

Zondag 17 september aanstaande loopt onze collega André de Graaf 16 km namens de Campo Charity Foundation om geld in te zamelen voor Village of Hope in Ghana tijdens de Dam tot Damloop in Amsterdam.

Village of Hope is een NGO (niet-gouvernementele organisatie) welke zorgt voor weeskinderen en kwetsbare kinderen om hen een betere toekomst te geven. Momenteel hebben zij 246 kinderen onder hun hoede die ze (op)voeden, kleden en ondersteunen. The Village of Hope gelooft dat zonder de juiste gezondheidszorg het redden, beter maken, voorbereiden en voortbewegen van een individu onvolledig zou zijn. Daarom openden zij het Hope Hospital, een 24-uurs medische faciliteit. Het ziekenhuis biedt optometrie/oogheelkunde, tandheelkundige, moeder- en laboratoriumdiensten. Zowel intramurale als poliklinische patiënten worden verzorgd door een team van professionals die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de patiënten de best mogelijke behandeling krijgen.

Ondanks het geweldige werk dat het personeel van het ziekenhuis doet om levens te redden, zijn er uitdagingen waarmee het ziekenhuis wordt geconfronteerd die de kwaliteit van de zorg welke wij willen voor patiënten belemmeren. Eén van de uitdagingen is het ontbreken van bepaalde apparatuur, waardoor het erg moeilijk is om sommige functies in het ziekenhuis uit te voeren. Daarom heeft Campo Charity Foundation besloten Village of Hope financieel te steunen bij de aanschaf van medische apparatuur voor het ziekenhuis om de kwaliteit van de gezondheidszorg voor de weeskinderen en kwetsbare kinderen te verbeteren.

Het zou fantastisch zijn als jullie ons willen steunen en doneren!

Dit kan via deze link  https://lnkd.in/ep8jhR7s

100% van de donaties gaat naar Village of Hope en elke euro telt! Alvast ontzettend bedankt!

Overig nieuws